Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори пред CSKA.BG за предстоящия сблъсък

...
Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори пред CSKA.BG за предстоящия сблъсък
Коментари Харесай

Стамен Белчев за дербито: Трябва да накараме Левски да се съобразява с нас

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев приказва пред " CSKA.BG " за предстоящия сблъсък с Левски, който е на следващия ден от 16:00 часа. 

" Очакванията ми са за добра игра и ситуациите, които този път имаме, да ги осъществяваме, да има централизация от хората в по-предна позиция. И уповавам се след мача да се поздравим със заслужена победа.

Мисля, че отборът е квалифициран добре, подготвени сме да играем надълбоко в полето на съперника, както и да се пазиме. Запознахме се със слабите и мощните страни на съперника. Така че чакам да излезем оптимално стимулирани,  да покажем екипен дух и да има добър резултат след мача за нас. "

" В дербитата е най-важно да бъдем спокойни и невъзмутими. Трябва да знаем нашите мощни страни, с цел да накараме тима на съперника да се съобрази с нас и да ги подчиним ", заяви Белчев.  

" Трябва ние да направим така, че Левски да се преценява с нас.

Мисля, че играта беше на положително равнище в последните 2 мача, изключително последния против Пирин. Да, липсва ни резултат, само че мисля, че футболистите на ЦСКА знаят какъв мач ни следва, мач, който остава трайно за по-дълго време от елементарните, само че съм сигурен, че на следващия ден ще покажем още по-добро лице и ще победим.

Проблемите пред тима са Енрике, който е с тежка травма, Чорбаджийски, макар че тренира с тима ", добави наставникът.   

Стамен Белчев съобщи още, че се надява както " алените " почитатели да преобладават на трибуните, по този начин и играчите да го създадат на терена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР